Credit pe termen scurt

image

Credit pe termen scurt

Dac─â ai c─âutat pe internet credite pe termen scurt defini╚Ťie, ai ajuns ├«n locul potrivit! Un ├«mprumut pe termen scurt este acel tip de credit pe care ├«l po╚Ťi solicita pentru o perioad─â scurt─â de timp, care de regul─â poate s─â fie pentru c├óteva s─âpt─âm├óni sau p├ón─â la c├óteva luni de zile. Aceste ├«mprumuturi rapide pe termen scurt sunt folosite ├«n principiu pentru cheltuieli urgente neprev─âzute. Iat─â care sunt caracteristicile acestui tip de ├«mprumut:
– Sumele pe care le po╚Ťi ob╚Ťine de la aceste credite pe termen scurt mediu ╚Öi lung sunt de regul─â mai mici dec├ót cele pe care le po╚Ťi ob╚Ťine de la un ├«mprumut bancar pe termen foarte lung.
– Pl─âte╚Öti mai mult lunar ÔÇô deoarece perioada de rambursare este destul de scurt─â, plata s─âpt─âm├ónal─â sau lunar─â poate fi mai mare.
Acum s─â vorbim pu╚Ťin ╚Öi despre diferen╚Ťele dintre un credit pe termen scurt ╚Öi credit pe termen lung.
– Dac─â la ├«mprumuturi pe termen scurt rambursarea se face ├«ntr-o perioad─â scurt─â de timp, la ├«mprumuturile pe termen lung rambursarea se poate face ├«n c├ó╚Ťiva ani sau chiar 30 de ani (├«n cazul creditelor imobiliare).
– La aceste credite pe termen scurt sumele ├«mprumutate sunt de cele mai multe ori mici, ├«n timp ce la creditele pe termen lung ├«mprumuturile sunt pentru sume mari de bani.
– Un credit rapid pe termen scurt are o rat─â a dob├ónzii mai mare dec├ót un credit pe termen lung, deoarece compenseaz─â perioada redus─â de rambursare.
– Se prime╚Öte un credit pe termen scurt ├«ndeplinind doar c├óteva condi╚Ťii minime de eligibilitate, ├«n timp ce la un credit pe termen lung trebuie s─â ├«ndepline╚Öti criterii mult mai stricte.
APLIC─é ACUM

Ce ├«nseamn─â credit pe termen scurt ÔÇô avantaje ╚Öi dezavantaje

Iată care sunt avantajele și dezavantajele unui credit pe termen scurt.

Avantaje

– Acest tip de ├«mprumut ├«l po╚Ťi solicita direct din confortul casei tale, f─âr─â a mai fi nevoit s─â te duci fizic ├«ntr-o sucursal─â ╚Öi s─â a╚Ötep╚Ťi la cozi interminabile.
– Procesul de aplicare este simplu ╚Öi rapid, care de regul─â nu dureaz─â mai mult de 5 minute.
– Documenta╚Ťia pe care trebuie s─â o depui pentru a ob╚Ťine credite pe termen scurt este mult simplificat─â ╚Öi de cele mai multe ori e nevoie doar de o copie dup─â un act de identitate ╚Öi o copie dup─â un extras de cont bancar.
– Aprobarea acestor ├«mprumuturi rapide pe termen scurt vine de obicei ├«ntr-o perioad─â scurt─â de timp, de p├ón─â la c├óteva ore, mai ales dac─â trimi╚Ťi toate documentele necesare de prima oar─â.

Dezavantaje

– Dob├ónda pe care trebuie s─â o pl─âte╚Öti la aceste ├«mprumuturi pe termen scurt este mai mare dec├ót cea pe care trebuie s─â o pl─âte╚Öti la un ├«mprumut pe termen lung.
– E posibil ca rambursarea unui credit pe termen scurt s─â fie mai dificil─â, deoarece rata lunara sau suma total─â poate fi mai mare dec├ót ├«n cazul unui credit pe termen lung.
APLIC─é ACUM

Când e recomandat să iei un credit pe termen scurt de la rapid-nebancar?

Iat─â c├óteva exemple concrete pentru care po╚Ťi solicita un credit pe termen scurt de la rapid-nebancar:
1. Cheltuieli medicale ÔÇô dac─â te confrun╚Ťi cu cheltuieli medicale urgente sau ├«ncepi un tratament costisitor, un credit rapid pe termen scurt te poate ajuta ├«n acoperirea acestor cheltuieli.
2. Pl─â╚Ťi urgente ÔÇô dac─â trebuie s─â pl─âte╚Öti facturi restante, chiria, diferite rate, un ├«mprumut pe termen scurt cu o dob├ónd─â de 0% (dac─â e╚Öti client nou) poate fi de mare ajutor.
3. Repara╚Ťii la cas─â sau automobil ÔÇô dac─â trebuie s─â renovezi locuin╚Ťa sau s─â faci o repara╚Ťie la ma╚Öina care nu mai poate fi am├ónat─â, un credit rapid pe termen scurt poate fi de ajutor dac─â te confrun╚Ťi cu dificult─â╚Ťi financiare.
APLIC─é ACUM

Cum s─â ob╚Ťii un credit pe termen scurt de la rapid-nebancar?

Dac─â ai nevoie de un credit rapid pe termen scurt de la rapid-nebancar, trebuie s─â urmezi c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli:
– Acceseaz─â platforma online rapid-nebancar.ro
– De pe pagina principal─â selecteaz─â suma pe care vrei s─â o ├«mprumu╚Ťi
– Apas─â pe butonul albastru Aplic─â acum
– Completeaz─â num─ârul de telefon ╚Öi trimite solicitarea
– A╚Öteapt─â aprobarea sau respingerea cererii, dup─â caz
– Suma pe care o po╚Ťi ├«mprumuta de la rapid-nebancar ├«ncepe de la 3000 de LEI ╚Öi ajunge p├ón─â la 10.000 de LEI. Procesul de solicitare se desf─â╚Öoar─â exclusiv online, iar pentru clien╚Ťii noi exist─â ╚Öi o ofert─â extrem de atractiv─â: o dob├ónd─â de doar 0.01%.
Pentru ca cererea ta de ├«mprumut s─â aib─â ╚Öanse mari de aprobare, trebuie s─â ├«ndepline╚Öti c├óteva condi╚Ťii minime de eligibilitate ╚Öi s─â trimi╚Ťi urm─âtoarele documente:
– V├órsta minim─â ├«mplinit─â trebuie s─â fie de 19 ani
– Trebuie s─â trimi╚Ťi o copie dup─â un act de identitate (pa╚Öaport sau buletin)
– Trebuie s─â trimi╚Ťi o copie dup─â un extras de cont bancar (a╚Öa po╚Ťi dovedi veniturile tale lunare)
– Perioada pentru care po╚Ťi solicita ├«mprumutul ├«ncepe de la 70 de zile ╚Öi poate ajunge p├ón─â la 364 de zile.
APLIC─é ACUM

Concluzie

În concluzie, un credit pe termen scurt poate fi de mare ajutor atunci când ai nevoie de bani urgent pentru o perioadă scurtă de timp. Marele avantaj al acestui împrumut pe termen scurt este reprezentat de faptul că procesul de aplicare și aprobare este simplu și rapid, iar banii se primesc direct pe cardul de credit în doar câteva minute de la aprobare.
Dac─â esti ├«n c─âutarea unei institu╚Ťii financiare nebancare de ├«ncredere de la care s─â ob╚Ťii un credit rapid pe termen scurt, te invit s─â accesezi platforma online rapid-nebancar.ro ╚Öi s─â aplici chiar acum pentru un credit. Aici g─âse╚Öti termeni de rambursare flexibili ╚Öi transparen╚Ť─â total─â ├«n costurile creditului!
APLIC─é ACUM